X

Tandlæge med lang åbningstid

 

Den fleksible klinik

Nogle dage holder vi åbent indtil kl. 17:30. Andre dage åbner vi allerede klokken 07:30. Det gør det muligt at komme til tandlægen på vej til eller fra arbejde. Og vi kan ofte tilpasse åbningstiden, så den passer netop til dig. Derfor kan du altid få dit tandlægebesøg til at passe i kalenderen. Det er praktisk, hvis du har skæve arbejdstider, eller hvis der opstår en akut situation.


Vi er til for dig og dine tænder. Derfor har vi indrettet os, så vi har en lang dag hver uge plus tidlig åbning fra tirsdag til fredag. Er vi i gang med en behandling, så kigger vi ikke på uret, men gennemfører den stille, roligt og omhyggeligt. Vi har afsat tilstrækkelig tid til dig i vores kalender, så vi haster aldrig tingene igennem.

Åbningstider:

%MCEPASTEBIN%
mandag
08:30 - 17:00
tirsdag
07:30 - 16:45
onsdag
08:00 - 17:30
torsdag
08:00 - 15:30
fredag
08:00 - 14:00
mandag
08:30 - 17:00
tirsdag
07:30 - 16:45
onsdag
08:00 - 17:30
torsdag
08:00 - 15:30
fredag
08:00 - 14:00

Bemærk: Har du akut behov for tandbehandling uden for almindelig åbningstid, er du velkommen til at kontakte klinikken. Vi strækker os langt for at sikre dig faglig og personlig behandling – også når tingene ikke går som planlagt.

Kort ventetid

Du kan som regel komme hurtigt til tandlægen hos os, så du ikke skal vente og bekymre dig unødigt. Vi passer altid på at have ”luft i kalenderen” – så er der tid nok til de enkelte behandlinger, så der altid er ro på. Og så har vi altid tid til at tage akutte patienter ind.

Den korte ventetid er en fordel, hvis du pludseligt får behov for tandlægehjælp, og det afhjælper også tandlægeskræk, at du ikke skal vente i mange uger på at komme til.

Book gerne en tid til konsultation med det samme.

Husk også, at du altid kan ringe til os. Hvis dit behov er akut, og du ikke kan finde en tid on-line, der passer dig, så ring endelig til os eller send os en e-mail, så finder vi en tid.

Moderne teknologi og opdateret faglighed

Hos os oplever du en moderne og top-udstyret tandlægeklinik med et dygtigt og dedikeret personale. Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter bliver løbende efteruddannet inden for den nyeste faglige viden. Vores udstyr er baseret på de nyeste digitale teknologier.

Vi er generalister med en meget bred faglig viden, og ved særligt komplicerede behandlinger, samarbejder vi tæt med førende eksperter inden for de forskellige fagområder. Alt sammen, så vi kan gennemføre alle typer behandlinger optimalt med det bedst mulige resultat – og med et minimum af ubehag og smerte for dig.

Vi har erfaring med alle typer behandlinger, og alligevel bliver det aldrig rutine, fordi alle vores behandlinger bliver tilpasset den enkelte patient. Du får den omsorg, som netop du har det bedst med.

Attraktive priser

Mange behandlinger bliver centralt prissat af overenskomsten. Alligevel kan vi tilbyde attraktive priser på en række områder som fx plastfyldninger og kroner, da vi er en lille klinik uden stor administration og med en billig husleje og desuden ordner hele sagsgangen 100 % digitalt.

Læs mere om vore attraktive priser her

Dentist Gentofte

Bestil en
tandlæge­tid!

Kontakt os

Bestil et opkald

Sådan finder du os

 

Ring til os

Tøv ikke med at ringe – vi vil gerne hjælpe!

3965 3103

Bestil en tandlæge­tid!

Skal vi ringe til dig?

Mød holdet af dygtige
tand­læger og tand­plejere

Tandlæge Hala Christensen

Tandlæge
Hala Christensen

Læs mere...
Sidsel

Tandlæge
Sidsel Balle Hansen

Læs mere...

Christelle

Klinikassistent
Christelle Christensen

Læs mere...
Karina

Klinikassistent
Karina Frederiksen

Læs mere...
 

Særlig om­sorg ved Tand­læge­skræk

 

Hører du til dem, der kun mod­vil­ligt går til tand­lægen? Måske har du bare ikke fundet den rette tand­læge endnu. Hos os går vi langt for at mindske din bekymring, vi tager os tid til dit tand­eftersyn og din tand­behandling, og vi lægger alting til rette, så du kan slappe bedst muligt af:

 • Rolig tand­klinik uden stress
 • Personlig og tillids­fuld behandling
 • Stor tålmodighed
 • Højt informations­niveau før, under og efter din behandling


Læs mere om smertefri behandling

 

Hala diplom 2018

  Hala diplom 2017

 

Moderne tandlæge i gentofte

 • Hala
 • Facade
 • Karina
 • Rundtur3
 • Rundtur6
 • Gruppebillede
 • Rundtur5

Medlem af  Tandlæge foreningenpraktiserende tandlaegers organisation logo

Tandlægerne Kildegårds Plads · Kildegårds Plads 1 · 2820 Gentofte · 3965 3103

Del siden: