X

Kosmetisk tandbehandling i særklasse

 

Sådan får du et smukt smil

Alder, livsstil, sygdom og arvelighed har betydning for udseendet af dine tænder. Er du ikke tilfreds, når du ser dig selv i spejlet, kan du gøre noget ved det hos Tandlægerne Kildegårds Plads. Vi har sans for det æstetiske og glæder os til at hjælpe dig med at få dit smukke og naturlige smil.


En fin tandrække uden misfarvninger og uregelmæssigheder er godt for selvtilliden. Alligevel går mange med tænder, som sagtens kunne behandles, uden at de gør noget ved det. Tag en uforpligtende snak med Tandlægerne Kildegårds Plads, hvis du overvejer kosmetisk tandbehandling på grund af for eksempel:

 • Misfarvede tænder efter tobak, madvarer, gamle plastfyldninger, rodbehandlinger mv.
 • Knækkede tænder
  – fra små flige til større dele af tænderne, der er knækket efter ulykker og lign.
 • Uregelmæssige tænder eller store mellemrum
  – kan være charmerende, men kan også være en gene


Nye facader til tænderne, porcelænskroner og tandblegning er nogle af de kosmetiske tandbehandlinger, vi tilbyder. Du er velkommen til en konsultation, hvis der er noget ved dine tænder, du er utilfreds med.

Kort ventetid

Du kan som regel komme hurtigt til tandlægen hos os, så du ikke skal vente og bekymre dig unødigt. Vi passer altid på at have ”luft i kalenderen” – så er der tid nok til de enkelte behandlinger, så der altid er ro på. Og så har vi altid tid til at tage akutte patienter ind.

Den korte ventetid er en fordel, hvis du pludseligt får behov for tandlægehjælp, og det afhjælper også tandlægeskræk, at du ikke skal vente i mange uger på at komme til.

Book gerne en tid til konsultation med det samme.

Husk også, at du altid kan ringe til os. Hvis dit behov er akut, og du ikke kan finde en tid on-line, der passer dig, så ring endelig til os eller send os en e-mail, så finder vi en tid.

Moderne teknologi og opdateret faglighed

Hos os oplever du en moderne og top-udstyret tandlægeklinik med et dygtigt og dedikeret personale. Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter bliver løbende efteruddannet inden for den nyeste faglige viden. Vores udstyr er baseret på de nyeste digitale teknologier.

Vi er generalister med en meget bred faglig viden, og ved særligt komplicerede behandlinger, samarbejder vi tæt med førende eksperter inden for de forskellige fagområder. Alt sammen, så vi kan gennemføre alle typer behandlinger optimalt med det bedst mulige resultat – og med et minimum af ubehag og smerte for dig.

Vi har erfaring med alle typer behandlinger, og alligevel bliver det aldrig rutine, fordi alle vores behandlinger bliver tilpasset den enkelte patient. Du får den omsorg, som netop du har det bedst med.

Attraktive priser

Mange behandlinger bliver centralt prissat af overenskomsten. Alligevel kan vi tilbyde attraktive priser på en række områder som fx plastfyldninger og kroner, da vi er en lille klinik uden stor administration og med en billig husleje og desuden ordner hele sagsgangen 100 % digitalt.

Læs mere om vore attraktive priser her

Dentist Gentofte

Bestil en
tandlæge­tid!

Kontakt os

Bestil et opkald

Sådan finder du os

 

Mød holdet af dygtige
tand­læger og tand­plejere

Tandlaege Hala

Tandlæge
Hala Christensen

Læs mere...
Tandlaege Sidsel

Tandlæge
Sidsel Balle Hansen
Læs mere...

Tandlaege Julie

Tandlægestuderende
Julie Vitenson

Læs mere...
tandlaege behandling gentofte

Klinikassistent
Christelle Christensen

Læs mere...

Særlig om­sorg ved Tand­læge­skræk

 

Hører du til dem, der kun mod­vil­ligt går til tand­lægen? Måske har du bare ikke fundet den rette tand­læge endnu. Hos os går vi langt for at mindske din bekymring, vi tager os tid til dit tand­eftersyn og din tand­behandling, og vi lægger alting til rette, så du kan slappe bedst muligt af:

 • Rolig tand­klinik uden stress
 • Personlig og tillids­fuld behandling
 • Stor tålmodighed
 • Højt informations­niveau før, under og efter din behandling


Læs mere om smertefri behandling

 

Hala diplom 2018

  Hala diplom 2017

 

Moderne tandlæge i gentofte

 • Rundtur3
 • Rundtur6
 • Gruppebillede
 • Rundtur5

Medlem af  Tandlæge foreningenpraktiserende tandlaegers organisation logo

Tandlægerne Kildegårds Plads · Kildegårds Plads 1 · 2820 Gentofte · 3965 3103

Del siden: