X

Top-professionel og personlig – på samme tid

 

Høj kvalitet, lav pris

Tandlægerne Kildegårds Plads er en moderne klinik med den nyeste teknologi. Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet til en lav pris. Det er derfor, vores patienter bliver hos os i mange år. Her møder du kompetente tandlæger og klinikassistenter, som tager sig tid til dig, hvad enten det er tandeftersyn eller tandbehandlinger.


Vi kan tilbyde alle former for generelle tandbehandlinger, og vi gør det så enkelt og smertefrit som muligt for dig. Der sker en hastig udvikling inden for professionel tandbehandling, og vi holder os både fagligt og teknisk fuldt opdaterede, så du kan vælge mellem hele spektret af ydelser, blandt andet:

 

Book en tid til et almindeligt tandeftersyn. Eller lad os tale om dine særlige ønsker i forbindelse med tandbehandlinger, kosmetiske behandlinger, tandblegning – ja, selv din partners snorken kan vi hjælpe dig med!

Priser på behandlinger

Mange behandlinger bliver centralt prissat af overenskomsten. Alligevel kan vi tilbyde attraktive priser på en række områder som fx plastfyldninger og kroner.

Kort ventetid

Du kan som regel komme hurtigt til tandlægen hos os, så du ikke skal vente og bekymre dig unødigt. Vi passer altid på at have ”luft i kalenderen” – så er der tid nok til de enkelte behandlinger, så der altid er ro på. Og så har vi altid tid til at tage akutte patienter ind.

Den korte ventetid er en fordel, hvis du pludseligt får behov for tandlægehjælp, og det afhjælper også tandlægeskræk, at du ikke skal vente i mange uger på at komme til.

Book gerne en tid til konsultation med det samme.

Husk også, at du altid kan ringe til os. Hvis dit behov er akut, og du ikke kan finde en tid on-line, der passer dig, så ring endelig til os eller send os en e-mail, så finder vi en tid.

Moderne teknologi og opdateret faglighed

Hos os oplever du en moderne og top-udstyret tandlægeklinik med et dygtigt og dedikeret personale. Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter bliver løbende efteruddannet inden for den nyeste faglige viden. Vores udstyr er baseret på de nyeste digitale teknologier.

Vi er generalister med en meget bred faglig viden, og ved særligt komplicerede behandlinger, samarbejder vi tæt med førende eksperter inden for de forskellige fagområder. Alt sammen, så vi kan gennemføre alle typer behandlinger optimalt med det bedst mulige resultat – og med et minimum af ubehag og smerte for dig.

Vi har erfaring med alle typer behandlinger, og alligevel bliver det aldrig rutine, fordi alle vores behandlinger bliver tilpasset den enkelte patient. Du får den omsorg, som netop du har det bedst med.

Velorganiseret klinik med gode og veldokumenterede procedurer

Vi er stolte af vores klinik, som har et ekstremt højt ambitionsniveau, ikke kun på det rent tandlægefaglige område men også på de processer og rutiner (både de behandlingsmæssige og de administrative), som omgiver dette. 

Dette medfører et stærkt fokus på patientsikkerhed, herunder på god processtyring, renlighed, medicinhåndtering samt på journalskrivning og på funktionalitet og korrekt kalibrering af klinikkens udstyr.

Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn på udvalgte behandlingssteder i både det offentlige og private sundhedsvæsen og udarbejder tilsynsrapporter efter hvert tilsyn. Vores klinik lever op til de strengeste krav, og du kan som patient hos os føle dig sikker på, at der er styr på tingene.

Fuld GDPR compliance – Privatlivspolitik for Patientbehandling

Som en naturlig del af vores fokus på velordnede og strukturerede processer, lever vi naturligvis også op til Persondataforordningens krav til behandling af persondata (GDPR). 
Som en del af dette, har vi b.la udarbejdet en Privatlivspolitik for Patientbehandling, hvoraf det fremgår, hvordan klinikken registrerer og anvender personoplysninger på vore patienter. Du kan se Tandlægerne Kildegårds Plads’ Privatlivspolitik for Patientbehandling her.

 

 

Dentist Gentofte

Bestil en
tandlæge­tid!

Kontakt os

Bestil et opkald

Sådan finder du os

 

Mød holdet hos 
Tandlægerne Kildegårds Plads

%MCEPASTEBIN%
tandlaege hala obari christensen

Tandlæge
Hala Christensen

Læs mere...
tandlaege sidsel balle hansen

Tandlæge
Sidsel Balle Hansen

Læs mere...

klinikassistent christelle christensen

Klinikassistent
Christelle Christensen

Læs mere...
klinikassistent karina frederiksen

Klinikassistent
Karina Frederiksen

Læs mere...
klinikassistentelev Tilde Stensballe Madsen

Klinikassistentelev 
Tilde Stensballe Madsen

Læs mere...
klinikmedhjælper Cassandra Repstock Romme

Klinikmedhjælper 
Cassandra Repstock-Romme

Læs mere...

Særlig om­sorg ved Tand­læge­skræk

 

Hører du til dem, der kun mod­vil­ligt går til tand­lægen? Måske har du bare ikke fundet den rette tand­læge endnu. Hos os går vi langt for at mindske din bekymring, vi tager os tid til dit tand­eftersyn og din tand­behandling, og vi lægger alting til rette, så du kan slappe bedst muligt af:

 • Rolig tand­klinik uden stress
 • Personlig og tillids­fuld behandling
 • Stor tålmodighed
 • Højt informations­niveau før, under og efter din behandling


Læs mere om smertefri behandling

 

Hala diplom 2018

  Hala diplom 2017

 

Moderne tandlæge i gentofte

 • Gruppebillede
 • Moderne tandklinik
 • Facade
 • Hala
 • Venteværelse hos tandlæge
 • Karina
 • Rundtur3
 • Rundtur6
 • Tandlæge kort ventetid
 • Kort ventetid

Medlem af  Tandlæge foreningenpraktiserende tandlaegers organisation logo

Tandlægerne Kildegårds Plads · Kildegårds Plads 1 · 2820 Gentofte · 3965 3103

Del siden: